ŞIRNAK / İDİL - İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Ara

Okul Müsabakalarında voleybolda okulumuz erkek kategorisinde 1. olmuştur.

Okul Müsabakalarında voleybolda okulumuz kızlar kategorisinde 2. olmuştur.

Aynı zamanda okulumuz kızlar futsal kategorisinde ise ilçe 2.si olmuştur.

Ara

Okul Sporları kapsamında düzenlenen müsabakalarda okulumuz ilçe birincisi olmuştur.

İCAL 2021-2022 mezunlarını uğurladı.

İCAL  12 Mayıs Perşembe Bahar Şenliği

İCAL BİLGİ YARIŞMASI

İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 10.05.2022 tarihinde 9. Sınıflar arası düzenlenen yarışmayı 9/A Sınıfı kazandı.

11.05.2022 tarihinde 10. Sınıflar arası düzenlenen yarışmayı ise 10/F sınıfı kazandı. Yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Her kütüphane bir hapishane kapatır.

Kütüphaneler bizim köklerimizi bizim mazimizde geçmişimizde ve günümüzde elde ettiklerimizi biriktirdiklerimizi bildiklerimizi,öğrendiklerimizi gelecek nesillere aktarmak üzere, aktarmak için en önemli araçlar kütüphanelerdir Kitaplardır.

Ara

Okul Voleybol takımımız (İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi)Şırnak Spor Lisesini finalde 3-0 yenerek şampiyon oldu.Bölge müsabakasında Şırnak'ı temsil edecek olan filenin sultanlarını ve hocalarımızı tebrik ediyoruz.