ŞIRNAK / İDİL - İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi

4865512020
TURGUT ÖZAL MAH. 595 SK. NO 12 İDİL / ŞIRNAK
Vizyon
Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek ideallerini ve değişimini yaşayarak özgün, etkili ve nitelikli bireyler yetiştiren okul olarak bilinmek.
Misyon
İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip var olan potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarına fırsat tanıyıp, çağın gereksinimlerine cevap veren ve yükseköğretim kurumlarına yönlendirilip başarıyı yakalamalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Derse Giriş:08.00 Öğle arası :12.00-13.30 Ders Çıkış:15.50
Kömürlü Kalorifer
Ulaşım
İlçemiz Şırnak Havalimanına 10 km uzaklıktadır. Uçakla bu havalimanın gelinip, yoldan cizre aracına binilerek okulumuza ulaşılabilir. Otobüsle gelenler için Midyat veya Cizreye gelinip, İdil aracına binilerek de ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
İlçemiz küçük ve uzun yıllar görev yapılabilecek her ihtiyacın karşılanabileceği bir yerdir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İdil İlçe merkezi Toki Konutlarında olup ŞIRNAK iline 75 km uzaklıktadır.